Ruvix

Ruvix

Ce este Ruvix?

Ruvix este o companie producătoare de tricouri personalizate ce se adresează atât consumatorilor individuali, cât și companiilor ce doresc să își facă vizibil propriul mesaj.
Pentru acest lucru vă punem la dispoziție o gamă variantă de tricouri de diferite mărimi, modele și culori. De îndată ce v-ați hotărât asupra tricoului dorit, puteți să vă alegeți unul din printurile puse la dispoziție pentru a vă finaliza procesul de customizare.

Ce zice Ruvix despre Ruvix?

Credem cu tărie în sintagma Customer comes first și de aceea căutăm permanent noi soluții care să satisfacă nevoile clienților noștri. Fie că este vorba de mărirea constantă a selecției de printuri din care puteți alege sau de scăderea duratei de la momentul plasării comenzii până la primirea acesteia, încercăm să mulțumim și cele mai exigente cerințe. Ne dorim să fim acel magazin de cadouri care să aducă bucurie. Tocmai de aceea, oferta Ruvix este variată, astfel încât să răspundă și celor mai exigente gusturi în materie de cadouri. Online totul este mai simplu și mai rapid. Pe aceste aspecte mizăm și noi, oferindu-va cea mai simplă variantă de cumpărare și cea mai avantajoasă ofertă de produse, de la tricouri inscripționate sau personalizate cu mesaje unice, la măști cu mesaje, tricouri pentru copii, sweatshirt-uri, hanorace pentru EL și EA, căni cu mesaj & more.

De ce am ales eu Ruvix?

Am avut nevoie de cineva care să mă poată ajuta cu un print de o dimensiune mai mare pentru un proiect pe care îl aveam în desfășurare la muncă și, în același timp, cu un print mai special ce presupunea o decupare pe contur.

Am încercat timp de câteva zile bune să găsesc o firmă care să poată face acest lucru. Unele firme mi-au cerut diverse formate pentru imagine sau diferite prelucrări ale imaginii, practic ar fi trebuit să fac cam tot, mai puțin imprimarea imaginii.

Am zis să mai caut totuși pe cineva care să mă ajute cu acest proiect și, la o navigare pe Google, am dat de Ruvix. Le-am trimis un mail, în care specificam exact ce doream, și într-un timp foarte scurt am primit un răspuns. Am rămas uimit să vad căt de prompți au fost să îmi răspundă, așa că i-am sunat, pentru a fi mai eficient. Mi-au cerut un simplu fișier PDF cu imaginea dorită și de restul s-au ocupat ei. Am fost puțin sceptic, după toate interacțiunile cu alte firme, și am solicitat ca înainte de print să pot vedea o “mostră”… a fost perfect. Am dat BT-ul și în două zile am primit printul.

Am fost mai mult decât surprins de calitatea foarte bună a printului, atât din punctul de vedere al hârtiei folosite, cât și din cel al imprimării. Totul a fost perfect. De la primul e-mail până la sosirea comenzii. Nu mă așteptam să fiu tratat așa de profesional, având în vedere că nu reprezentam o firmă, ci eram o persoană fizică.

Recomand Ruvix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!